Disseny gràfic

Renovem la teva identitat visual

 

La imatge gràfica de la teva empresa és clau per a que els clients recordin la teva marca. Reflectim els teus valors, la teva missió i la teva proposta en el teu logo, la teva web i en totes les teves comunicacions, tant online com offline. Treballem el branding de la teva empresa, d’un producte, o d’una campanya de comunicació en concret.

disseny grafic manresa

Disseny de logotip / branding

Necessites crear o redissenyar la teva marca? Dissenyarem la teva nova marca aportant valor a la teva presència en el mercat. Realitzem sempre dissenys que compleixen amb els principis fonamentals de: llegibilitat, memorabilitat i versatilitat. Aconsegueix transmetre la teva filosofia i valors a través d’una imatge seriosa i professional!

Disseny suports corporatius

El disseny d’una identitat corporativa és vital per a una empresa; la síntesi, l’empatia, el color, les dimensions, en definitiva, un missatge fet imatge. Dissenyem suports de comunicació com banners, díptics, roll-ups, catàlegs digitals, stands, senyalització, memòries anuals, newsletters Mailchimp…

Senyalització

Dissenyem i personalitzem la senyalització d’espais públics o privats, pensant sempre en els usuaris i les seves característiques, i busquem solucions que s’integrin en l’arquitectura i l’interiorisme. Treballem amb formes, colors, materials, tipografies, pictogrames…

Packaging

Ens adaptem a les característiques de l’envasat o mirem quines solucions innovadores tenim al mercat per tal de dissenyar la presència del producte o d’una gamma sencera de productes. També edissenyem i actualitzem packgings que s’hagin quedat desfassats amb el pas del temps.

Necessites un pressupost?
DEIXA’NS LES TEVES DADES I ET CONTACTAREM DE SEGUIDA!    >