Posicionament web i publicitat

Fem créixer el teu negoci a internet

 

Aconseguirem posar la teva pàgina a les primeres posicions en els cercadors per obtenir més visibilitat i tenir nous clients potencials, a través d’estratègies SEO i SEM.  El resultat d’aquesta estratègia serà l’augment de visites de qualitat per a la teva web, que es traduiran en un increment de les vendes.

posicionament web seo

Posicionament web (SEO)

El que més ens importa és aconseguir bons resultats. Ens marcarem objectius de negoci per als quals buscarem la millor estratègia de posicionament. Executarem aquesta estratègia per augmentar les visites a la teva web, i aconseguir que siguin de millor qualitat.

Publicitat Google Adwords (SEM)

Realitzar una campanya de publicitat a Google ens permet sortir posicionats en els primers resultats d’una cerca (segons les nostres keywords, o paraules clau). Executar aquestes campanyes pot resultar complicat si no es coneix be l’eina.

Nosaltres ens encarreguem d’analitzar els teus objectius, dissenyar i executar la campanya d’Adwords per fer-te visible per als teus potencials clients que busquin a Google.

Estratègia de Link Building

La compra d’enllaços (link building) permet dotar d’autoritat al teu domini per poder posicionar-te a Google per sobre de la teva competència.

En base als objectius definits en la campanya SEO i SEM, realitzarem una estratègia de compra d’enllaços per afavorir aquesta autoritat.

posicionament local negocis
Necessites un pressupost?
DEIXA’NS LES TEVES DADES I ET CONTACTAREM DE SEGUIDA!    >