Desenvolupament de pàgines web

Una web clara i ràpida, que marqui la diferència

Som especialistes en disseny web i estem ubicats a la ciutat de Manresa. La nostra experiència ens permet cobrir totes les fases de creació d’una pàgina web. T’acompanyem des de l’inici, en la definició de la teva estratègia de marketing digital per dissenyar junts la web que necessites.

Maquetació i programació web

Després d’aquest primer anàlisi i planificació dels continguts i apartats de la web, posem en marxa el nostre equip de disseny gràfic i desenvolupament web per crear la teva pàgina personalitzada, que et permetrà arribar al públic que junts haurem definit.

Desenvolupem i maquetem pàgines web en WordPress, autogestionables fàcilment perquè puguis actualitzar els contiguts tu mateix, o en html. Podem programar-les íntegrament amb un disseny personalitzat i exclusiu per la teva empresa, o bé comprant un tema comercial de WordPress i adaptant-lo a la teva imatge corporativa.

Totes les webs que realitzem estan optimitzades per a tot tipus de dispositius, desktop, tablet, mòbil i PC.

T’oferim també el desenvolupament de tot tipus de servei addicionals a la web: blogs,integració de xarxes socials, landing pages, butlletins electrònics, manteniments de webs en wordpress.

Botigues on-line

Un e-commerce és un comercial que està venent durant 24 hores, 365 dies a l’any, per la teva empresa. Per tant, sabem que és un punt clau en qualsevol estratègia de venda online. Per això realitzem conjuntament amb tu un estudi exhaustiu del producte, del client, del mercat i de la competència, per a desenvolupar la millor arquitectura i programació web, un disseny exclusiu i el millor copy, i garantir així la usabilitat que el client necessita per gaudir de la seva experiència de compra.

Manteniment web wordpress

La plataforma wordpress és una plataforma de codi lliure i gratuïta. Permet tenir una web autogestionable a un preu molt competitiu, però cal fer el manteniment correctament i de forma periòdica, per tenir sempre la darrera versió actualitzada i així evitar riscos de seguretat i errors que es puguin produir.

A Thaira oferim el servei de manteniment wordpress que inclouen:

  • Copia de seguretat
  • Actualitzacions core i plugins.
  • Revisió de funcionament global.
  • Recuperació en cas de problemes i anàlisi de solucions
Necessites un pressupost?
DEIXA’NS LES TEVES DADES I ET CONTACTAREM DE SEGUIDA!    >