off

Xarxes Socials i Comunicació

Enamora als teus seguidors

 

El marketing digital posa al teu abast i al del teu negoci multitud d’eines gratuïtes per comunicar-te amb els teus actuals clients i els clients potencials. Nosaltres t’ajudem a treure’n el màxim rendiment. T’acompanyem a planificar el contingut, estudiant el missatge i el canal adequat en cada moment. I si ho prefereixes, també ho gestionem.

Servei de Community Manager

Gestionem el teu perfil a les següents xarxes socials:Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest i You Tube. El servei pot incloure tots aquest apartats. L’estratègia es definirà en funció de cada cas:

  • Obrir el perfil d’empresa
  • Crear i compartir contingut (imatge i text)
  • Interacció amb la comunitat
  • Buscar sinèrgies amb col.laboradors i influencers
  • Organitzar sortejos
  • Gestionar campanyes de publicitat

Campanya de Facebook ADS

Tant Facebook com Instagram funcionen a través d’un algoritme que decideix què mostra als teus seguidors. A banda de conèixer bé aquest algoritme per tal d’aprofitar el creixement orgànic de la teva comunitat, l’estratègia es pot complementar amb campanyes de pagament a través de la plataforma Facebook ADS.

T’ajudem a fer-te visible a aquells que encara no et coneixen. Ens encarreguem de realitzar una segmentació acurada del teu públic, en funció de l’objectiu, el disseny de l’anunci, la gestió de la campanya i l’informe de resultats.

Creació de continguts

Disposem d’un equip de col·laboradors experts en la redacció de textos i creació de continguts audiovisulas.

Buscarem el llenguatge adequat per arribar al teu públic, i redactarem els textos per la teva web, el Blog o les xarxes socials de forma única i exclusiva, clara i personalitzada.

El vídeo és el format que provoca més engagement si parlem de comunicació. En aquest sentit tenim un equip de professionals que estudiaran la teva campanya, crearan el guió, i sota la direcció d’un director artístic, realitzaran la gravació i edició del vídeo.

Videos curts per xarxes socials, tutorials per a You Tube o corporatius per la teva web.

Disseny i gestió de Newsletters

Si a la teva estratègia de Marketing Online has decidit realitzar un enviament periòdic d’una Newsletter als teus clients, et podem ajudar.

Podem realitzar el disseny i maquetacio d’una plantilla de Mailchimp, redactar el contingut, i gestionar l’enviament.

Mailchimp és una plataforma online amb una versió gratuïta, molt fácil i intuitiva, t’oferim també una sessió de formació, presencial o online, per tal que tu la puguis utilizar des de la teva empresa.

Necessites un pressupost?
DEIXA’NS LES TEVES DADES I ET CONTACTAREM DE SEGUIDA!    >